Ticketinfo Eendracht Aalst – KFC Houtvenne

© Eendracht Aalst

De volgende stap naar de eindronde is de wedstrijd van aanstaande zondag tegen KFC Houtvenne. De eerste van drie thuiswedstrijden op rij, waarin onze ploeg zich moet verzekeren van een ticket voor de nacompetitie. We zetten alle ticket- en cateringinfo nog eens op een rijtje.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets bestellen (ook voor kinderen -13 jaar die gratis toegang hebben):

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom.

BEZOEKERS KFC HOUTVENNE

We heten ook de supporters van KFC Houtvenne van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zondag 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zondag opnieuw 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 14u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling alleen via bancontact.

Clubrestaurant

Zondagmiddag kan je komen genieten van een uitgebreide buffetformule in ons clubrestaurant, aangeboden door Instyle Catering uit Wieze.

Onze aftrapgast Aster Nzeyimana zal er ook zijn. Reserveren is nog mogelijk tot donderdagmiddag via het reservatieformulier op de website of via [email protected].

EA-TV

Bekijk via deze link de wedstrijdbeelden en interviews van onze met 0-4 gewonnen wedstrijd in Wijgmaal vorig weekend. Vantjen sprak met Yassine Razzi, Jilke De Coninck en Carl De Geyseleer.

Tot zondag!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje