Aster Nzeyimana geeft zondag de aftrap!

© Eendracht Aalst

Hij had de komende thuiswedstrijd tegen Houtvenne al een tijdje aangestipt in zijn drukke agenda. Sportanker Aster Nzeyimana komt zondag nog eens op bezoek bij de club van zijn hart, waar hij zelf de jeugdopleiding doorliep tot en met de beloften. De centrale verdediger kreeg in 2012, aan de zijde van Van Den Noortgaete, Filipovic en Van Damme, ook speelgelegenheid bij onze A-ploeg in oefenwedstrijden tegen AA Gent, Sporting Lokeren en Jong Lede. Een jaar later ging hij de aan de slag bij vierdeklasser SK Berlare.

Naast zijn werk als sportjournalist wordt Aster tegenwoordig nog meer gesolliciteerd voor televisie. We zagen hem recent nog met zijn partner Lize Feryn als de robots in The Masked Singer. Iedereen herinnert zich ook nog wel het programma Winteruur, waarin hij het mooiste clublied van het land nog eens uit volle borst bracht. In ‘Het huis‘ bij Eric Goens droeg hij zijn Eendracht-shirt van weleer. Maar nu zondag keert Aster dus terug naar het Pierre Cornelisstadion en hij kijkt er enorm naar uit!

Aster komt ook naar ons clubrestaurant. Inschrijven voor de buffetformule is nog mogelijk tot donderdagmiddag via het reservatieformulier op de website of [email protected].

Aster is nen ajoin!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje