Ticketing- en restaurantinfo voor zondag

Na de sneeuwprik kunnen we zondag in het Pierre Cornelisstadion weer vol aan de bak in de derby tegen RFC Wetteren. De e-tickets zijn reeds beschikbaar via onderstaande links. Begin volgende week start ook de online ticketverkoop voor de carnavalsmatch!

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS WETTEREN

We heten ook de supporters van RFC Wetteren van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat.

CLUBRESTAURANT

Kom zondagmiddag in een gezellig kader toeleven naar de derby tegen RFC Wetteren. Instyle Catering zal ons opnieuw culinair verwennen met een heerlijk diner.

Vandaag en morgen kan je nog jouw tafel reserveren via de restaurantpagina of [email protected]. Voor kinderen tot 13 jaar kan er eventueel een alternatief voorzien worden.

Tot zondag Iendrachters!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje