Tickets voor de carnavalsmatch!

Op vrijdagavond 9 februari is het zo ver! Dan wordt het startschot van Oilsjt Carnaval gegeven in het Pierre Cornelisstadion en dit na 4 jaar afwezigheid. Den Iendracht ontvangt Jong Essevee en wil als leider de zotte driedaagse induiken. Voor de wedstrijd zijn er traditioneel optredens voorzien (het feestprogramma volgt nog). De e-tickets zijn reeds beschikbaar via onderstaande links. Wees er snel bij, zeker voor de staantribune!

UPDATE! Vak K werd in 1 dag helemaal uitverkocht! Daarom werd vak H (achter het doel) opengesteld in de ticketshop als extra staan- en sfeertribune voor de Eendracht-supporters.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat). Kom tijdig naar het stadion om een wachtrij te vermijden.

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS ZULTE WAREGEM

We heten ook de supporters van Jong Essevee van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion om deze unieke carnavalsmatch te beleven. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot vrijdag 9 februari om 20u30 (het bezoekersloket blijft gesloten).

Tickets bezoekers

FYSIEKE VOORVERKOOP

Om organisatorische redenen kunnen er voor de wedstrijd ter plaatse geen e-tickets aangekocht worden. Daarom zal er op dinsdag 6 februari van 17u tot 19u ook een voorverkoop op het clubsecretariaat plaatsvinden, voor supporters die geen toegang hebben tot de online ticketshop.

Uiteraard kan je op de dag van de wedstrijd jouw ticket(s) nog steeds tot de aftrap online (laten) bestellen.

CARNAVALSRESTAURANT

Op aanvraag komt er ook opnieuw een carnavalsrestaurant op 9 februari! Vanaf 17u00 gaan de deuren al open en kan je de benen onder tafel schuiven voor een heerlijk vrijdagavondbuffet à volonté. Wees ook hier snel met inschrijven!

Glaasje champagne of andere
welkomstdrink naar keuze

***

Frietjes

Stoofvlees

Balletjes in tomatensaus

Vol-au-vent

(à volonté)

***

Variatie aan zoetigheden als dessert

***

Koffie/Thee

40 euro (Buffet à volonté)

VIP-formule: 75 euro (met VIP-plaats tijdens de wedstrijd)

Kinderen tot 13 jaar kunnen mee eten aan de helft van de prijs.

Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 6 februari via het reservatieformulier op de website of [email protected]. Vermeld zeker de formule die je wenst.

Onze spelers kijken er al een tijdje naar uit. Lotj de zotste match van ‘t joor beginnen!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje