Tickets voor de derby Eendracht Aalst – Erpe Mere United

Den Iendracht komt stilaan op dreef met drie overwinningen op rij en heeft de aansluiting gevonden met de kopploegen. Zaterdag om 20u00 ontvangen we de buren van Erpe-Mere United, die onverwacht wisten te promoveren naar tweede nationale. De e-tickets voor deze derby zijn beschikbaar en kunnen via de volgende links besteld worden tot aan de aftrap.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor zaterdag bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS ERPE-MERE UNITED

We heten ook de supporters van Erpe-Mere United van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zaterdag 20u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, voor de wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 19u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

Onze spelers rekenen alvast op de steun van de supporters om een vierde opeenvolgende zege te behalen!

Iendracht veroit!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje