Tickets voor de openingswedstrijd!

Na het uitstel vanuit Waregem mag Den Iendracht de competitie in eigen huis op gang trappen, komende zondag om 15u00 tegen KSV Oudenaarde. Met het transferoffensief van de voorbije 2 weken gaan we dit seizoen voor de oppergaai! Tickets voor de openingswedstrijd zijn tot de aftrap beschikbaar via onderstaande links.

TICKETS EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor de wedstrijd bestellen. Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KSV OUDENAARDE

We heten ook de supporters uit Oudenaarde van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune E bestellen, eveneens tot zondag om 15u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen tot en met 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 14u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Betaling bij voorkeur via bancontact.

ABONNEMENTEN 2023-2024

Er kunnen uiteraard ook nog steeds voordelige seizoenskaarten besteld worden. Raadpleeg alle abonnementsinfo via deze link.

Last but not least: de club laat grotere drankbekers leveren voor zondag. Onze supporters krijgen dus grotere pintjes!

Iendracht veroit!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje