Tickets voor Eendracht Aalst – KSV Oudenaarde

© Eendracht Aalst

Na de knappe zege in Dikkelvenne kon Den Iendracht zich aan kop van het klassement hijsen. Die deugddoende leidersplaats wil onze ploeg, met de steun van de supporters, natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Om te beginnen nu zaterdag in de thuiswedstrijd tegen KSV Oudenaarde. De e-tickets kunnen tot de aftrap om 20u00 besteld worden via onderstaande links.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor zaterdag bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS KSV OUDENAARDE

We heten ook de supporters van KSV Oudenaarde van harte welkom in het Pierre Cornelisstadion. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zaterdag 20u00 (het bezoekersloket blijft gesloten). Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket bovenaan de trap van het secretariaat.

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zoals bij elke wedstrijd 1 loket geopend zijn vanaf 19u00 met een beperkt aantal tickets per tribune. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

Iendrachters allen op post!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje