Update! Ticketinginfo E.Aalst – City Pirates Antw.

© Eendracht Aalst © Eendracht Aalst

UPDATE! Alle beschikbare tickets voor de competitieopener van zondag zijn gereserveerd. De supporters die donderdagnamiddag/avond nog een aanvraag deden komen op de reservelijst. Zij worden persoonlijk opgebeld zodra er nog plaatsen vrijkomen.

Zondag trappen we de competitie op gang met de thuiswedstrijd tegen City Pirates Antwerpen! Er mogen vanaf nu 900 Eendracht-supporters ontvangen worden. Niet-abonnees kunnen een ticket bemachtigen door zich online te registreren. Abonnees hoeven niets te doen en zijn met de huidige capaciteit zeker van hun plaats. Conform de voorwaarden zijn bezoekende supporters niet toegelaten.

Wie geen abonnement heeft kan zich inschrijven voor de wedstrijd van zondag via deze link. Na bevestiging in de komende dagen door het clubsecretariaat kan jouw ticket afgehaald en betaald worden nu vrijdag 25 september tussen 19u00 en 21u00. Registreren is mogelijk tot vrijdag om 17u00.

Naast onze sponsor- en supportersabonnementen zijn er een 300-tal losse tickets nog beschikbaar. Een abonnement bestellen is nog steeds mogelijk (klik hier voor alle info). Wie zijn seizoenskaart nog niet afgehaald heeft, kan dit ook vrijdagavond doen.

Omdat er geen staanplaatsen mogelijk zijn, worden de zittribunes F en H bijkomend opengesteld. De abonnees uit vak K zullen deze week persoonlijk gecontacteerd worden.

Ticketprijzen:

  • Zittribunes F-H: 12 euro (-17 jaar: 6 euro, -13 jaar: gratis)
  • Zittribunes A-E-G: 17 euro (-17 jaar: 9 euro, -13 jaar: gratis)
  • Zittribunes B-C-D: 25 euro

Door de uitbreiding van het aantal toegelaten supporters wordt de livestream van EA-TV voorlopig opgeborgen.

Blijf de maatregelen in en rond het stadion zeker nauwgezet opvolgen zodat onze capaciteit behouden kan blijven en we het hele seizoen van voetbal kunnen genieten in het Pierre Cornelisstadion!

 

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje