Voorverkoop carnavalsmatch

Voorverkoop carnavalsmatch Voorverkoop carnavalsmatch

Vijf dagen na de derby van de Denderstreek volgt er al een nieuwe belangrijke afspraak die niemand wil missen: onze traditionele carnavalsmatch op vrijdagavond 5 februari om 20u30! Alle supporters en carnavalisten zakken dan verkleed af naar het Pierre Cornelisstadion. Tegenstander dit jaar is Bornem, in de heenwedstrijd gaven we er een 1-4 voorsprong nog uit handen. De spelers kunnen nu, in een unieke carnavalssfeer, de puntjes op de i zetten.

Door de grote belangstelling voor deze wedstrijd en om wachtrijen aan de loketten te vermijden wordt er een voorverkoop georganiseerd op de volgende data:

  • zondag 24/01 na de wedstrijd: 16u45-18u00 op het secretariaat
  • vanaf maandag 25/01: 13u00-17u30 op het secretariaat (elke weekdag)
  • vrijdag 29/01: 18u00-20u00 op Zandberg
  • woensdag 03/02: 18u00-20u00 op Zandberg

De normale ticketprijzen zijn van toepassing.

UPDATE! In luttele tijd werden de losse tickets voor sfeervak E uitverkocht. De club opende meteen een extra sfeerzone in vak F, dat is in de benedentribune vlak onder vak E.

Voor de wedstrijd zijn er tal van optredens en elke supporter ontvangt een gadget van matchsponsor en carnavalswinkel Las Fiestas. Om 18u00 wordt een speciaal carnavalsbuffet geopend in ‘Restaurant Eendracht’. Jouw tafel boeken is nu al mogelijk via onze reservatiepagina. Na het laatste fluitsignaal barst het jaarlijkse carnavalsbal los in ons clubrestaurant. Iedereen welkom!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje