Een fles huischampagne voor vroegboekers!

Een fles huischampagne voor vroegboekers! Een fles huischampagne voor vroegboekers!

We kijken alweer uit naar de volgende wedstrijden om de driepunters binnen te halen die nodig zijn om onze ambities waar te maken. En dit kunnen we enkel maar door het geloof in eigen rangen te houden en ook u telkens opnieuw uit te nodigen om af te zakken naar het Pierre Cornelisstadion. Want 1 ding is zeker, uw aanwezigheid en steun maakt hoe dan ook het verschil voor onze club.

Onze restaurantbezoekers van afgelopen zondag konden daarbij opnieuw getuige zijn van een culinair hoogstaand wildmenu, op het bord getoverd door ArtCatering.

Om dit succes nog eens gezellig over te doen, willen we er graag nog een schepje bovenop doen! Alle restaurantinschrijvingen per 6 personen voor de volgende thuiswedstrijd tegen SCT Menen, die geregistreerd staan vóór aanstaande vrijdagmiddag 14 oktober (12u00), worden beloond met een gratis fles huischampagne op de dag van de wedstrijd.

Dus aarzel niet en verzeker u nu reeds van een tafel op 23 oktober 2016!

Boeken kan u het makkelijkst doen via het reservatieformulier. Telefonisch reserveren kan u eveneens tussen 17u00 en 19u00 op het nummer 0490 450 590. Bekijk hieronder alvast het menu.

Assortiment van hapjes

Winterse bouillabaise

Eendeborst met puree van gekarmeliseerd witloof / gebakken champignons

Chocoladetaart met citrusgarnituren

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje