Partner aan het woord: Benjamin Callens

© R&D Interieur

In onze reeks “Partners aan het woord” is deze keer R&D Interieur aan de beurt. Het Eendracht-webteam had een gesprek met de nieuwe zaakvoerder Benjamin Callens.

Van DVDM tot R&D Interieur

R&D Interieur werd in de jaren ’90 door Donald Van De Maele opgericht als DVDM. “In 2012 werd de naam gewijzigd en toen Donald 2 jaar geleden met pensioen ging, heb ik de zaak aan de Tragel overgenomen. We zijn specialisten in interieurafwerking en -renovatie. We kunnen aan onze klanten zowel kleine deelprojecten als totaalafwerking aanbieden. We werken met een team van 10 mensen, bestaande uit een binnenhuisarchitect en gespecialiseerde vaklui. Nu en dan doen we voor heel specifieke onderdelen van een opdracht een beroep op onderaannemers. Ons cliënteel situeert zich voor het grootste deel in Groot-Aalst en voor 90% in Oost-Vlaanderen, maar we hebben eigenlijk al projecten gerealiseerd in gans Vlaanderen.”

Goede voornemens

De vorige eigenaars, Donald en Regine, waren vaak te zien op Eendracht Aalst. Benjamin moet zijn eerste stappen nog zetten. “Toen ik de zaak overnam, heb ik de steun aan de club hervat. Zelf ben ik een Gentenaar, maar mijn echtgenote is van de streek en we wonen er nu ook. Ik vind het belangrijk om ons bedrijf lokaal te verankeren, en een partnership met Eendracht Aalst past perfect binnen die strategie. Het klopt dat ik nog geen wedstrijd van de ploeg gezien heb, maar dat komt doordat ik het al 2 jaar verschrikkelijk druk heb. We hebben veel werk, wat natuurlijk op zich zeer positief is, en de coronamaatregelen zorgen voor extra belasting. Maar ik heb het vaste voornemen om na Nieuwjaar regelmatig eens een match mee te pikken. Schrijf maar op dat dit één van mijn goede voornemens voor 2022 is!”

Onze club bedankt Benjamin Callens van R&D Interieur voor zijn engagement. Hopelijk tot binnenkort eens in het clubrestaurant of op de tribunes van het Pierre Cornelisstadion! Iendracht veroit!

www.rd-interieur.be

fdh

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje