Samenwerking met Anderlecht

Samenwerking met Anderlecht Samenwerking met Anderlecht

Dat de relatie tussen S.C. Eendracht Aalst en de kersverse kampioen RSC Anderlecht meer is dan een gewone professionele verstandhouding werd vandaag nog maar eens duidelijk. Sportief manager Luc Van Hauwermeiren en sterke man Herman Van Holsbeeck hebben deze namiddag een mooie samenwerking bekrachtigd tussen beide clubs.

RSCA zal voor komend seizoen zomaar even 3 aanvallend ingestelde talenten ter beschikking stellen aan zwart-wit om het scorend vermogen van ons elftal op te krikken. En het zijn niet zomaar de minsten die de kleuren van Eendracht Aalst zullen verdedigen: Elis Koulibaly(21) komt uit Burkina Faso en arriveerde in 2011 op Anderlecht. De centrumspits vond afgelopen seizoen vlot de weg naar de netten. Ook de andere nieuwkomers, Jonathan Kindermans(19) en Youri Lapage(19), hadden hun vaste stek bij de beloften van paarswit. Laatstgenoemde is trouwens de kleinzoon van voetbalicoon en oud-Eendracht speler Paul Van Himst.

Het clubbestuur wil hierbij de erkentelijkheid en dankbaarheid naar het bestuur van RSCA toe dan ook sterk beklemtonen binnen dit samenwerkingsverband.

Foto’s: RSCA.BE (Louis)

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje