Tickets voor de eerste thuiswedstrijd nu zaterdag

© Eendracht Aalst

De opdracht is duidelijk in de eerste thuiswedstrijd van deze nieuwe competitie, nu zaterdag om 20u00 tegen Gullegem. Tickets kunnen net als vorig seizoen online besteld worden tot aan de aftrap. Ook de seizoenskaarten zijn nog steeds verkrijgbaar. Klik door via de onderstaande links.

EENDRACHT-SUPPORTERS

Via onderstaande link kunnen onze supporters hun tickets voor zaterdag bestellen. Voor kinderen jonger dan 13 jaar kan voor de wedstrijd een gratis kaart afgehaald worden aan het loket (bovenaan de trap van het secretariaat).

Tickets Eendracht-supporters

Je kan vervolgens jouw ticket met de QR-code afdrukken of tonen op de smartphone aan de inkom. Tip! Mocht je bestelling niet lukken via smartphone of tablet, probeer dan zeker met een laptop of gewone desktop computer.

BEZOEKERS FC GULLEGEM

We heten ook de supporters uit Gullegem van harte welkom. Zij kunnen via de volgende link hun ticket voor de bezoekerstribune bestellen, eveneens tot zaterdag 20u00 (het bezoekersloket blijft gesloten):

Tickets bezoekers

GEEN TOEGANG TOT INTERNET?

Er zal voor de Eendracht-supporters, die geen toegang hebben tot de online ticketshop, zaterdag 1 loket met een beperkt aantal tickets geopend worden vanaf 19u00. Het loket bevindt zich bovenaan de trap aan het secretariaat. Betaling bij voorkeur via bancontact.

SEIZOENSKAART 2022-2023

Voor aanvang van deze eerste thuiswedstrijd kan je uiteraard nog opteren voor een abonnement. Je kan de 17 thuisduels dit seizoen bijwonen aan zeer voordelige prijzen:

TRIBUNE VOLW. -17 -13
Staantribune K € 141 € 71 € 0
Zittribune A/E/G € 206 € 106 € 0
Zittribune B/C/D € 356 € 356 nvt
Skyboxen € 756 € 756 nvt

(Prijzen inclusief BTW en kosten)

KLIK HIER om jouw abonnement 2022-2023 eenvoudig te bestellen via onze ticketshop.

Raadpleeg deze pagina nog eens voor alle info over de gezinskorting en de combi-abonnementen.

We zetten ons aal achter ons ploeg!!!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje