Aflevering abonnementen 2021-2022

© Sportpix

Onze club blijft de digitalisering voortzetten. Zo hoeven de abonnementen niet langer meer afgehaald te worden, maar zullen ze per e-mail bezorgd worden. Het digitale abonnement bevat een QR-code die bij de ingang van het Pierre Cornelisstadion kan getoond worden, hetzij op papier, hetzij op het scherm van je smartphone. Ook jouw tribune en eventueel zitplaatsnummer worden erbij vermeld.

De abonnees mogen in de volgende dagen een e-mail met hun digitale abonnement verwachten. Heb je op donderdag 9 september nog niets ontvangen? Neem dan even contact via [email protected]. Ook voor andere vragen kan je via dat e-mailadres terecht bij onze medewerkers.

In de loop van deze maand worden ook de bestelde pakketten uitgedeeld met de clubkaart, de t-shirt, de pluche Zwawi en andere voordelen.

Het is nog steeds mogelijk om een abonnement te bestellen via www.eendracht-aalst-abonnement.be Onze eerste thuiswedstrijd staat volgende week zondag 12 september op het programma tegen het Belisia Bilzen van kersvers coach Luc Nilis.

Tot midden volgende week kan er gereserveerd worden in het clubrestaurant voor het eerste wedstrijddiner van chefs Filip Vanmalder en Jurgen Cooman, of het buffet in de Eendracht-formule.

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje