Cédric Mitu trapt de halve finale op gang!

© Eendracht Aalst

Ook voor de halve finale hebben we morgen één van onze helden uit 2017 op bezoek: publiekslieveling Cédric Mitu! Hij schreef de openingsgoal in de eindrondefinale in Luik op zijn naam. Mitu speelt na ommetjes bij SK Londerzeel en Winkel Sport nu voor RFC Wetteren, dat zich via de barrages wist te redden in tweede nationale.

Cédric speelde 4 seizoenen bij Den Iendracht en komt daar graag nog eens op terug. “Door Eendracht Aalst heb ik mijn voetbalplezier teruggevonden na een zware blessure. De supporters waren altijd zo geweldig en overal aanwezig. Ik ben hen nog steeds dankbaar. Deze uitnodiging doet deugd en wil zeggen dat ik nog niet vergeten ben in Aalst. Ik hoop dat de club de eindronde wint, wat zeker mogelijk is met dit team. De supporters wens ik een dik feest zoals enkele jaren terug na Luik. Ik kijk er naar uit om iedereen terug te zien.”

Hopelijk brengt na Bahnou Diarra nu ook de aanwezigheid van Cédric Mitu ons geluk in deze eindronde!

Intussen komen we aan de kaap van 2000 verkochte kaartjes via onze online ticketshop. Deze afspraak morgen in het Pierre Cornelisstadion mag je niet missen! Vanaf 17u30 start de pre-matchparty vooraan het stadion. De extra vaten zijn alvast besteld!

ONZE PARTNERS

Toegevoegd aan winkelmandje